Tuinaanleg

Een mooie en goed aangelegde tuin is een verrijking voor iedere woning. Wanneer de ruimte rondom een huis optimaal is ingericht door middel van professionele tuinaanleg, dan is de tuin een verlengstuk van de woning dat jarenlang plezier met zich meebrengt. Het is belangrijk dat een tuin op vakkundige wijze wordt aangelegd, zodat deze met de jaren en met een goed tuinonderhoud alleen maar mooier wordt. Bij het aanleggen van een nieuwe tuin wordt altijd samen in goed overleg een passend tuinontwerp gemaakt waarna vervolgens snel van start kan worden gegaan met de daadwerkelijke tuinaanleg. Wat voor tuin je ook wilt, onze professionals staan klaar om jouw droomtuin te realiseren. 

Tuinontwerp

Voordat we aan de slag gaan met de tuinaanleg wordt er altijd eerst een tuinontwerp gemaakt. Een tuinontwerp kun je zelf maken, maar je kunt deze ook door ons in goed overleg laten uitvoeren. We geven door middel van een tuinontwerp een waardevol en deskundig advies, nadat we alle wensen hebben besproken. Bij het tuinontwerp wordt de indeling van de tuin bepaald en gekozen voor bepaalde planten, bomen, struiken en hagen. Ieder ontwerp is uniek. Misschien wil je een moderne tuin, een klassieke tuin of juist een echte lounge tuin of tuin in Japanse stijl? Welke stijl tuin je ook kiest en of het nu gaat om de tuinaanleg van daktuinen, een patio of een voor- of achtertuin: bij De Tuinen Van voorzien we iedere buitenruimte van de mooiste beplanting, precies zoals jij dat wilt.

Tuinaanleg verticale tuin

Bij een verticale tuin zijn de planten in de hoogte geplant. Een verticale tuin staat prachtig in bijna iedere ruimte en zorgt echt voor dat wow effect. Wij verzorgen duurzame verticale tuinen, voor zowel buiten als binnen. Een goed voorbeeld van verticale tuinen zijn bijvoorbeeld moswanden, maar ook met een ander type plant zoals bijvoorbeeld hangplanten of gras kan op een mooie wijze een verticale tuin worden gemaakt. Het aanleggen van een verticale tuin is ook een prima oplossing voor het creëren van dat echte groene gevoel bij de wat kleinere tuin of op balkons waar niet zoveel ruimte is. Ook zijn er variaties van de verticale tuin, zo kan er bijvoorbeeld gekozen worden voor een verticale siertuin, een verticale schaduwtuin of zelfs een verticale moestuin. Ook hier is er veel mogelijk!

Tuinonderhoud

Beschik je zelf niet over groene vingers of heb je geen tijd om de tuin te onderhouden? Naast de tuinaanleg verzorgen wij ook graag al het tuinonderhoud. Zo heb je het hele jaar door geen omkijken meer naar de tuin en staat deze er altijd mooi en goed verzorgd bij. Wij weten precies hoe er op de juiste wijze met verschillende planten, bomen, struiken en heggen om moet worden gegaan. Zo weten wij bijvoorbeeld wanneer en hoeveel er gesnoeid moet worden, maar hebben wij ook kennis van de bestrijding en het verwijderen van onkruid. Ook het bemesten van de tuin of het gazon en reiniging zijn onderdelen die vallen onder het tuinonderhoud.

Advies tuinaanleg

Wil je graag advies over tuinaanleg en/of tuinonderhoud? Of het nu gaat om een grote of een kleine tuin, een verticale tuin of een daktuin: bij De Tuinen Van verzorgen we het gehele traject van tuinontwerp en tuinaanleg tot aan tuinonderhoud. Zo hoef je nergens naar om te kijken en kun je optimaal genieten van jouw droomtuin. Bel ons gerust voor een vrijblijvend advies of neem contact op via het contactformulier. Wij zijn hét bedrijf in groenvoorziening en zo kun je bij ons ook terecht voor interieurbeplanting, moswanden, de verhuur van planten, maar ook het kopen van aantrekkelijk geprijsde planten in onze maandelijkse planten yard sale.

Neem contact met ons op voor vrijblijvend advies

    Contactgegevens