Trees for All

De Tuinen Van plant een boom voor elke bevestigde offerte.

Kennen jullie die slogan uit de jaren 90 nog: ‘Een beter milieu begint bij je zelf’ ? Wij zijn er mee opgegroeid. Nu is het meer dan ooit tijd om onze verantwoordelijkheid te nemen. We compenseren de CO2 die door toedoen van ons bedrijf wordt uitgestoten door het planten van bomen. Dit doen we in samenwerking met stichting Trees For All. Daarnaast willen we onze klanten bewust maken om na te denken over CO2 compensatie.

Samen nog meer bomen planten en daarmee nog meer CO2 compenseren!

trees for all bomen logo
trees for all boom

Stichting Trees for All is opgericht in 1999. Ze zijn de meest ervaren aanbieder van CO2-compensatie in Nederland en ook de enige aanbieder van CO2-compensatie via duurzame bosprojecten die voldoet aan de strenge eisen van het CBF-keurmerk. Dankzij alle donateurs kunnen ze jaarlijks tientallen hectares bos aanplanten in Nederland en het buitenland.

Ook herstellen ze bestaande bossen en dragen bij aan verbeterde leefomstandigheden van mensen in ontwikkelingslanden. Het is een daadkrachtige stichting met een team van bevlogen mensen dat zich dagelijks met hart en ziel inzet voor een groene en gezonde aarde.