De Tuinen Van | Plantenwinkel

Prinsengracht 455, Amsterdam

Onze winkel is geopend!

Onze plantenwinkel aan de Prinsengracht is geopend! Drie kleine etages vol groene weelde wachten daar op jou. Daarnaast hebben we alles wat er nodig is om jouw planten de allerbeste verzorging te geven. Denk aan leuke potten, maar ook voeding en aarde.

We helpen je graag bij het uitkiezen van een geschikte plant, vraag maar raak! Ben je op zoek naar een cadeau? Komt u maar, cadeaus in overvloed bij De Tuinen Van. Een plant doet het natuurlijk altijd goed als verrassing. Verder hebben we ook mooie boeken en mini boomhutjes voor in je plant.

Tot gauw, bij De Tuinen Van.

Over de winkel

Het historische pand aan de Prinsengracht 455 te Amsterdam huist onze unieke plantenwinkel. Dwaal via de oude houten wenteltrap tussen het groen door.

Er zijn talloze verborgen hoekjes, kijk goed om de echte parels ertussenuit te pikken! Woon je in Amsterdam? Dan ken je de winkel vast als groene hotspot aan de gracht.

Kom je een dag shoppen? Dan raden we zeker aan om een kijkje te komen nemen in onze bijzondere plantenwinkel.

Advies

Vaak krijgen we te horen: ‘ik heb geen groene vingers’. Wist je dat er maar 4 variabelen zijn om elke plant de perfecte verzorging te geven? Welke dat zijn leggen onze winkelmedewerkers jou graag uit zodat je van elke plant jaren plezier kunt hebben!

Ben je op zoek naar advies voor grote inrichtingsprojecten? Zowel binnen als buiten? Ook daar kunnen we bij helpen. Klop aan bij de winkel voor meer informatie.