Laurier Haag 120 cm

35

De Laurier is een plant die in de keuken als kruid wordt gebruikt maar wij zien vooral toch de decoratieve waarde van deze mooie plant. De Laurier is afkomstig uit het Middellandse Zeegebied. In de Klassieke Oudheid was laurier een symbool voor de overwinning. Overwinnaars werden getooid met een lauwerkrans, gemaakt van laurierbladeren. Het is een struik of boom die wel 100 jaar oud kan worden.

Beschikbare maten Laurier op stam 150 cm Laurier op stam 210 cm Laurier op kurkstam 190 cm Laurier piramide 120 cm Laurier piramide 140 cm Laurier piramide 240 cm Laurier haag 120 cm

Zowel geschikt voor

Buitengebruik Binnengebruik

Aanvullende informatie

De Laurier is zowel te huur als te koop. De genoemde prijzen zijn verhuur prijzen. Voor meer informatie over verkoop vul ons contactformulier in of bel/whatsapp naar 06-18290746.

10 op voorraad (kan nabesteld worden)

Beschrijving

LEVERING

De planten worden standaard geleverd in basic plastic potten. Zie bij categorie Plantenbakken de verschillende behuizing opties:

Basis +€2,50      Design +€5      Luxe +€10

MEERDAGENTARIEF

Bij elke extra huur dag geldt er 75% korting op de dagprijs.

VERVOER

Regio Amsterdam: €50 per geladen bus (halen en brengen).

Buiten regio Amsterdam: transportkosten berekend op basis van locatie.

BORG

De borg bedraagt 50% van het totaalbedrag factuur en wordt in de week na het evenement teruggestort (na aftrek van eventueel extra gemaakte kosten).

BTW

Alle genoemde bedragen zijn exclusief btw.

ALGEMENE VOORWAARDEN

Vind HIER onze algemene voorwaarden.