PLANTENVERZORGING

OPERATIONAL LEASE

Planten zijn een duurzame investering als ze goed worden onderhouden. Naast dat de verkoop en plaatsing van beplanting, bieden wij ook de mogelijkheid om de verzorging van de planten volledig uit handen te geven en een operational lease contract bij ons af te sluiten voor een vast bedrag per maand.

Het risico van het stukgaan van de planten is hiermee afgekocht. Mochten er planten stuk gaan, dan worden deze op kosten van De Tuinen Van vervangen. Op deze manier doen wij ons uiterste best om de planten in perfecte staat te houden en heeft u geen omkijken meer naar het vervangen van de planten.

Nadat wij de een een beplantingsplan op maat hebben gemaakt, komen wij deze planten installeren.

Daarna komen we om de twee weken langs om de planten water te geven en te onderhouden en te controleren op plagen. Biologische plaagbestrijding is bij deze prijs inbegrepen

Planten zijn levende wezens en vragen om verzorging. Wij zijn zeer bedreven in het onderhouden van planten, maar ook bij ons gaan ze wel eens stuk. Als wij ons werk goed doen, vervangen we maximaal 5% van het totaal planten per jaar.

plantenverhuur evenementen styling grote planten bomen planten huren plantscaping groen feest festivals beurzen congressen trouwerijen groenstyling Tropische planten Interieurbeplanting Ficus lyrata Areca palm Strelitizia Tuinontwerp Tuinaanleg Ecologische tuin Terras beplanting Amsterdam Amsterdamse tuinen Balkons Dakterras Vlonders Borders Prairietuinen

De Tuinen Van

Overschiestraat 188a

1062 XK Amsterdam

KVK 69858683

De Tuinen Van © 2022

FAQ