Ons Verhaal

De Tuinen Van is een creatieve onderneming die zich gespecialiseerd heeft in het bijdragen aan de perfecte setting op evenementen. Deze perfecte setting wordt gecreëerd door middel van verhuur van een groot aanbod planten, palmen, cactussen, bomen, xxl planten, verticale tuinen, kunstplanten en decoratie. Daarnaast verzorgen wij ook de gehele eventstyling van uw evenement. Van idee naar concreet: wij staan voor u klaar. Wij zijn beschikbaar voor zowel de zakelijke als de particuliere markt. Van beurs tot festival en van jubileum tot trouwerij.

De Tuinen Van is in 2017 opgericht door Tim Schoordijk (1987). Na 10 jaar actief te zijn geweest in het organiseren van evenementen in Amsterdam heeft hij zijn passie voor sfeerbeheer en planten samengevoegd in een verfrissende onderneming. Oog voor detail en meedenken over de ‘puntjes op de i’ zijn zaken waar wij ons dagelijks mee bezig houden. Wij helpen u graag persoonlijk met een bijzondere inrichting van uw evenement.

Wij zijn gespecialiseerd in de verhuur van zowel grote als kleine planten, bomen, verticale tuinen en kunstplanten. Kijk vooral rond in het uitgebreide assortiment op onze webshop of neem contact op via ons contactformulier of bel/whatsapp: 06-18290746. 

ons verhaal