Rookmachine 1500W

26

Deze rookmachine is een krachtige 1500 Watt rookmachine. Het concept van deze rookmachines is simpel:  flinke output, een uitneembare tank en diverse aansturingsmogelijkheden. De rookmachine beschikt over een 1500 Watt verwarmingselement, een krachtige pomp en een flinke vloeistoftank. In staat om avonden lang flinke porties rook te produceren. Door de grote tank is constant bijvullen van de machine niet nodig. De rookmachine wordt geleverd met een draadloze afstandsbediening, een bedrade timer afstandsbediening en is voorzien van DMX. De rookmachine kan op een plateau of op de vloer worden geplaatst. Ook is het mogelijk om hem op te hangen, door middel van de meegeleverde ophangbeugel. Zie HIER de rookmachine in actie! Zowel geschikt voor

Binnengebruik Buitengebruik

 

2 op voorraad

Beschrijving

LEVERING

De planten worden standaard geleverd in basic plastic potten. Zie bij categorie Plantenbakken de verschillende behuizing opties:

Basis +€2,50      Design +€5      Luxe +€10

MEERDAGENTARIEF

Bij elke extra huur dag geldt er 75% korting op de dagprijs.

VERVOER

Regio Amsterdam: €50 per geladen bus (halen en brengen).

Buiten regio Amsterdam: transportkosten berekend op basis van locatie.

BORG

De borg bedraagt 50% van het totaalbedrag factuur en wordt in de week na het evenement teruggestort (na aftrek van eventueel extra gemaakte kosten).

BTW

Alle genoemde bedragen zijn exclusief btw.

ALGEMENE VOORWAARDEN

Vind HIER onze algemene voorwaarden.