Interieurbeplanting

De Tuinen Van begeleidt u in het volledige proces van interieurbeplanting. Vanuit een persoonlijk en op maat geleverd beplantingsplan leveren en onderhouden wij alle soorten groen voor uw interieur.

De mogelijkheden voor uw ideale interieurbeplanting zijn eindeloos door ons ruime assortiment aan planten en bomen die beschikbaar zijn in diverse hoogtes. Veel soorten planten hebben wij ook op voorraad uitgevoerd als kunstplant. Daarbij kunt u bij ons terecht voor verticale tuinen, moswanden, cactussen en plantenbakken. En wilt u uw planten nog net dat beetje extra geven? Wij hebben ook een breed assortiment aan sierpotten en vazen.

interieurbeplanting tnw

Projectbeplanting

Bij De Tuinen Van weten wij als geen ander dat ieder project uniek is. Aan de hand van uw wensen bedenken wij een passend beplantingsplan, waarop wij u door het creatieve proces leiden. Een belangrijk onderdeel bij iedere projectbeplanting is dat de juiste omgeving voor de planten wordt gecreëerd en de planten op de juiste plekken komen te staan. Zo zorgen wij ervoor dat uw groene omgeving goed tot zijn recht komt en u het maximale uit uw beplanting haalt.

Bij indoorbeplanting werken wij vaak voor klanten als restaurant en cafés, verschillende winkels, kantoorpanden en particulieren. Voor buitenbeplating werken wij bijvoorbeeld aan de groene inrichting van evenemententerreinen, terrassen, tuinen en sierkassen.

Kantoorplanten

Kantoorbeplanting vereist meer dan slechts wat planten neerzetten. Nadat alles op zijn plek staat is het natuurlijk de bedoeling dat uw planten er ook groen en levendig bij blijven staan. In zo een situatie denken wij graag met u mee en nemen wij alle logistiek en onderhoud voor u uit handen. Op die manier bent u verzekerd van kantoorbeplanting die er altijd groen en verzorgd bij staat. Hierbij gaan wij altijd uit van het hydrocultuur principe, wat letterlijk watercultuur betekent. Dit zorgt ervoor dat planten efficiënter hun voedingsstoffen opnemen en dat men minder vaak water hoeft te geven. Ideaal dus als het gaat om onderhoud voor grotere aantallen planten.

Het belang van een goed uitgedachte kantoorbeplanting wordt helaas te vaak onderschat. Niet alleen zorgen goed verzorgde planten voor een rustige uitstraling en mooie ambiance in uw kantoor. De juiste kantoorbeplanting zorgt er tevens voor dat de prestaties van uw werknemers verbetert doordat planten bijdragen aan een betere luchtkwaliteit. Dit kan leiden tot minder stress en een verhoogde productiviteit van uw werknemers.

de tuinen van � By Taylor Berkmans-100

Voordelen interieurbeplanting

Planten in een interieur of werkomgeving zoals kantoorruimtes of winkels betekent meer dan alleen een verfraaiing van de ruimte. In een groene omgeving voelen werknemers zich prettiger en worden klanten op een positieve manier ontvangen. Planten zorgen voor een betere luchtkwaliteit doordat ze vuil en stofdeeltjes uit de lucht filteren. Planten die zo een sterke luchtzuiverende werking hebben zijn onder andere de Areca Palm, Calathea en Monstera. Bovendien dragen planten ook bij aan de geluidsdemping in ruimtes waar veel galm is zoals bijvoorbeeld grote kantoorruimtes. Wil je graag met behulp van planten de productiviteit verhogen in huis of op de werkvloer? Met interieurbeplanting zorg je voor een gezond leef- en werkklimaat.

Advies interieurbeplanting

Benieuwd geworden naar de mogelijkheden van interieurbeplanting? Wij helpen u graag verder op weg. Met onze groene oplossingen wordt al snel meer sfeer en een prettige werk- en leefomgeving gecreëerd. Het plaatsen van planten en bomen in gebouwen vraagt om een specifieke benadering en wij staan dan ook graag klaar voor advies. Van een eerste ontwerp tot de uiteindelijke installatie en realisatie hechten wij veel waarde aan een nauwe samenwerking. Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem een kijkje naar onze sfeerimpressies.

Neem contact met ons op voor vrijblijvend advies

    Contactgegevens