DESIGN & ADVIESInterieurbeplanting

Interieurbeplanting is een effectieve manier om je huis of kantoor een natuurlijke uitstraling te geven. Beplanting verbetert niet alleen de luchtkwaliteit, maar meer groen maakt ook echt gelukkig!

Daarnaast helpt interieurbeplanting met het verbeteren van akoestiek en thermisch comfort.

Wij adviseren, ontwerpen en plaatsen een gepersonaliseerd groenconcept en beplantingsplan passend bij de ruimte en interieur.

Dit gaat van advies in aantallen, plaatsing en interieurdesign, tot materialen, kleuren, vormen sierpotten, afmetingen, plantensoorten, onderhoud en nazorg.

Wij zijn gespecialiseerd in .bijzondere groene projecten zoals hangende tuinen, binnen oases, dividers, kantoortuinen, moswanden, verticale tuinen en daktuinen

Met een ervaren team van professionals maken we graag groene dromen werkelijkheid. Interieurbeplanting doen wij onder andere voor horeca, winkels, kantoren, musea en particulieren.


Interieurbeplanting Ficuslyrata

Greep uit ons portfolio

Pacific Amsterdam

Pacific Amsterdam


Bar Botanique

Bar Botanique

Polly Goudvisch

plantenverhuur evenementen styling grote planten bomen planten huren plantscaping groen feest festivals beurzen congressen trouwerijen groenstyling Tropische planten Interieurbeplanting Ficus lyrata Areca palm Strelitizia

3wo HQ

Gitane Amsterdam

Gitane Amsterdam

Cielo Amsterdam

Cielo

TNW CITY plantenverhuur evenementen styling grote planten bomen planten huren plantscaping groen feest festivals beurzen congressen trouwerijen groenstyling Tropische planten Interieurbeplanting Ficus lyrata Areca palm Strelitizia

TNW City

Bar Loui Loui

Louie Louie

resturant daalder

Daalder

Oepdipus plantenverhuur evenementen styling grote planten bomen planten huren plantscaping groen feest festivals beurzen congressen trouwerijen groenstyling Tropische planten Interieurbeplanting Ficus lyrata Areca palm Strelitizia

Oedipus Brewery

UITVOER

Beplantingsplan

Elk beplantingsplan is uniek en we nemen je graag mee in het creatieve proces.

We vinden het belangrijk om kennis te maken en de locatie te bekijken. Dit in verband met het meten van het licht en de situatie analyse van de ruimte waarin we planten gaan plaatsen.

Daarna gaan wij aan de slag met een beplantingsplan op maat. Aan de hand van moodboards en plattegronden creëren onze ervaren designers een ontwerp passend bij jouw wensen en interieur.

Is de locatie nog niet klaar voor bezichtiging of nog in aanbouw? Geen probleem! Op basis van plattegronden en foto's maken wij ook geregeld professionele ontwerpen, beplantingsplannen.

Plantenverhuur eventstyling evenementen styling groenverhuur bomen planten grassen huren grote planten palmen groene muren festivals beurzen congressen trouwerijen feesten plantscaping interior landscape design

GROENE WERKVLOER

Kantooroases

Een mooie groene omgeving en gezonde werkplek is een must om prestaties en productiviteit te verhogen, stress te verlagen en de algehele mentale gemoedstoestand van werknemers te verbeteren.

Daarnaast zorgen planten voor meer thermisch comfort, hogere luchtvochtigheid en betere akoestiek.

Wij creëren kantooroases, plantenclusters, plantenbakken, dividers, verticale tuinen en moswanden.

Geen Groene vingers? We nemen het onderhoud van de planten graag op ons. Zo blijven ze zo lang mogelijk in topconditie!

ONDERHOUD

Operational Lease

Planten zijn een duurzame investering mits ze goed verzorgd worden. Met ons operational lease plan onderhouden wij de planten op ons risico. Mocht er een plant stuk gaan dan zetten wij direct een vervangend exemplaar neer. Zo blijft de interieurbeplanting vers en fris!

Contact

Heb je een vraag of wens voor een mooi groen interieur of bijzondere planten voor thuis, kantoor of horeca?

Hier helpen we graag bij!

Laat je email en telefoonnummer achter en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.

De Tuinen Van

Overschiestraat 188a

1062 XK Amsterdam

KVK 69858683

De Tuinen Van © 2022

FAQ