De Esdoorn staat bekend om zijn bijzondere herfstkleur en opvallend gekleurde bladeren. Fossiele vondsten wijzen erop dat de esdoorn soort minstens 100 miljoen jaar oud is. Deze planten worden onder andere gekweekt vanwege hun sierwaarde. De bladeren veranderen in het najaar van groen naar verschillende tinten geel, oranje en rood en deze bomen produceren gevleugeld zaad dat beweegt als een helikopter wanneer het van de bomen valt.

Mensen in Japan kijken graag in de herfst naar subtiele veranderingen in de kleur van het gebladerte. Het collectieve kijken naar esdoorns in de herfst staat bekend als “momijigari” in Japan. Wilt u een rustige uitstraling op uw evenement? Haal dan wat ‘momijigari’ in huis.

De Tuinen Van heeft zowel grote groene als rode Esdoorns in de verhuur. Deze zwierige bomen met hun felle kleuren zijn zeer geschikt voor smaakvolle evenementen en Oosterse thema’s. Wij denken graag mee met de styling van uw evenement zodat we, samen met u, en deze prachtige bomen uw evenement kunnen laten stralen.

Toont alle 2 resultaten