De Chamaerops palm, ook wel Mediterrane waaierpalm, is geweldig als losstaande plant of kan worden gecombineerd met palmen om een ​​spannend ogend privacyscherm te creëren. Deze palm komt oorspronkelijk uit de Middellandse Zee, Europa en Noord-Afrika. De bladeren zijn er in een kleurenpalet van blauwgroen, grijsgroen en geelgroen, afhankelijk van de regio waaruit ze zijn voortgekomen.

Deze mediterrane palm is de enige palm die afkomstig is uit Europa, dat is waarschijnlijk waarom deze boom ook wordt aangeduid als de ‘Europese fan palm.’ De palm wordt als middelgroot beschouwd voor een palmboom met een potentiële hoogte van 3 tot 4,5 meter hoog en breed. De langzaam groeiende palm kan buiten worden gekweekt in winterse zones met temperaturen tot wel -15. Over stoere palmen gesproken…

De tuinen van heeft een enorme Chamaerops palm in de verhuur van wel 260 cm. Deze robuuste palm is geheid de hit op uw evenement. Wij denken graag mee met de styling van uw evenement zodat we, samen met u, en deze stoere palm uw evenement naar karakter kunnen geven.

Toont alle 2 resultaten