Buxus zijn dichte, groenblijvende struiken vaak geplant zijn in elegante landschappen. Er zijn veel verschillende variëteiten beschikbaar. Deze klassieke planten worden gekweekt voor hun bladeren omdat deze kleine blaadjes een chice uitstraling hebben. Door bijvoorbeeld een statige buxus haag te combineren met buxus planten in andere vormen creëert u een spannende en sierlijke omgeving.

De tuinen van verhuurt verschillende XXL buxussen in bijzondere vormen, waaronder de 5-bol. Deze stijlvol gekapte plant ademt klasse en is de ultieme eyecatcher. Al deze planten zorgen voor een stijlvolle uitstraling waardoor ze bijvoorbeeld zeer geschikt zijn voor trouwerijen en beurzen. Wij denken graag mee met de styling van uw evenement zodat we, samen met u, en deze prachtige verhuur planten uw evenement naar een hoger niveau kunnen tillen.

Het transport van deze grote planten kan ook verzorgd worden: wij leveren door heel Nederland. Ons team staat voor u klaar, wij zijn flexibel en denken in oplossingen.

Enige resultaat

buxus bol plant groot xxl verhuur

Buxusbol 80 cm