groene_beursstand
blog

Een groene beursstand

Opvallende beursstand

Neem je deel aan een beurs dan wil je natuurlijk dat jouw stand opvalt. Maar hoe zorg je er nu voor dat je mensen naar je stand toe lokt? Anno 2018 gaat het niet meer alleen om het ontwerp van de stand, maar staat juist de beleving centraal. Welk gevoel roept jouw stand op bij bezoekers en potentiële klanten? Uit onderzoek blijkt dat planten en bomen een positieve werking hebben op mensen. Het effect van een groene omgeving is dat deze stressverlagend werkt, energie geeft, de concentratie en creativiteit stimuleert en nog veel meer. We kunnen wel met zekerheid zeggen dat mensen blij worden van een groene omgeving, en dat is natuurlijk precies wat je wilt bereiken met jouw beursstand!

Beursstand inrichten met planten

Voeg je groen toe aan je beursstand dat ziet deze er meteen stukken gezelliger uit. Iets dat bijvoorbeeld heel goed werkt bij een beursstand zijn hangplanten. Hangplanten plaats je bijvoorbeeld in het gedeelte van de stand waar het meeste persoonlijk contact plaatsvindt met bezoekers, zoals het hospitality gedeelte. Voeg daarnaast nog enkele staande planten toe en bomen zoals bijvoorbeeld een paar mooie palmen of olijfbomen en bezoekers zijn het gevoel van de grote ietwat kille beurshal al snel vergeten, maar ervaren bij jouw stand net even die warme gezelligheid. Grote kans dat mensen langer blijven hangen. Afhankelijk van het product of de dienst kan er natuurlijk ook gekozen worden voor een specifieke plant of boom

Groene beurs decoratie

Vind jij ook dat sfeerbeleving centraal moet staan tijdens het organiseren van een beurs of bij jouw persoonlijke beursstand? Kies dan voor een groene beursstand, of wanneer je de organisator bent van een beurs, groendecoratie in de algehele hal waar de beurs plaatsvindt. Plaats bomen of planten bij de entree van de beurshal en creëer zo direct een warm gevoel bij binnenkomst. Zo zijn de bezoekers direct goed gestemd, en dat is natuurlijk precies wat je wilt. Voor het aankleden van een beurs of beursstand met planten en/of bomen kun je deze het beste huren. Op deze manier houdt je de kosten van groendecoratie laag, maar bereik je een maximaal effect. Alle groendecoratie wordt bij de locatie van het evenement bezorgd en na afloop weer opgehaald.

Benieuwd wat De Tuinen Van voor jouw beursstand kan betekenen? Neem dan contact met ons op.