De Tuinen van | Yard Sale
blog

De Tuinen Van Yard Sale

Goedkope planten

Iedere maand verhuren wij bij De Tuinen Van veel planten voor allerlei soorten evenementen. De omloopsnelheid van de planten is hoog en maandelijks zijn er veel planten over. Ben je op zoek naar een goedkope plant of meerdere goedkope planten? Tijdens onze maandelijkse yard sale gaan veel planten tegen inkoopprijs de deur uit. Zaterdag 8 december is onze eerstvolgende yard sale. Kom langs en scoor een plant voor weinig! Volg ons ook op Facebook voor de laatste updates en nieuwtjes.

Een greep uit het aanbod van deze maand:

1=3€ / 2=5€ / 3=6€ Cactus / Chamaedorea / Cupressus / Guzmania / Cycas palm / Nolia / Sansevieria / Spathiphyllum

5€ Ficus Lyrata / Monkey Jar / Kunst hangplanten / Kunst Monstera blad / Philodendron Brasil hanger

10€ Kunst druivenblad / Platycerium hanger / Sansevieria / Scindapsus hanger

20€ Kentia palm / Monstera / Rhipsalis hangers / Strelitzia reginae / Strelitzia nicolai / Trachycarpus palm / Verticale tuinzakken

30€ Monstera / Philodendron Green Congo / Philodendron Xanadu

Adopteer een plant

Onze planten worden vaak verhuurd voor evenementen. Soms zijn ze niet meer op hun best en hebben ze tijd nodig om even bij te komen. Heb jij groene vingers en wil jij een half jaar een (grote) plant adopteren? Elk half jaar kun je ‘m inruilen voor een nieuw exemplaar. Voor grote planten (150-250 cm) vragen we een borg van 50 euro. Deze ontvang je weer bij het retourneren van de plant.

Soorten deze maand

Areca palm / Kentia palm / Rhapis palm / Washington palm / Strelitzia Nicolai

De Tuinen Van Yard Sale in Amsterdam

Ben je graag duurzaam bezig en hou je van planten? Sla dan het tuincentrum een keer over en kom volgende maand langs bij onze loods in Amsterdam. Bekijk hier ons actuele aanbod en ga naar huis met een of meerdere goedkope tweedehands planten. In het bezit van groene vingers? Adopteer dan een (grote) plant en geniet zo gratis voor een periode van minimaal zes maanden van een van onze mooie opknappers.

Bekijk ons Facebook Evenement om op de hoogte te zijn van de laatste updates omtrent De Tuinen Van YARD SALE.

Je vindt ons aan de Beitelkade 20, Amsterdam-Noord

Pin aanwezig!